Великоднє привітання Світового Конґресу Українців

Квітень 2015 р.

Світовий Конґрес Українців щиро вітає Ієрархів і духовенство Українських Церков, Президента, Прем’єр-міністра, Голову Верховної Ради та Збройні Сили України, голів усіх складових організацій Світового Конґресу Українців та українців усього світу з великим святом Христового Воскресіння!
Воскресіння Ісуса Христа є найбільшим і найвеличнішим для всіх українців днем, що символізує перемогу добра над злом, життя над смертю та світла над пітьмою.

У хвилини радості і смутку Христове Воскресіння гуртує наш народ навколо єдиних християнських цінностей. Сьогодні, солідаризуючись з українцями в Україні, багатомільйонна українська діаспора на чолі зі Світовим Конґресом Українців робить усе, щоб допомогти захистити незалежність, суверенітет та територіальну цілісність своєї духовної Батьківщини України від російської збройної агресії.

У світлий день Христового Воскресіння Світовий Конґрес Українців закликає все світове українство уславити Сина Божого та помолитися за мир в Україні та за її вірних синів і дочок, які сьогодні мужньо протистоять імперії зовнішнього зла на Сході України.

Нехай же воскреслий Христос і далі буде джерелом світла, мужності й віри в перемогу добра  та в цей критичний час допоможе Україні стати цілком незалежною, суверенною, цілісною, демократичною, українською та європейською державою!

Христос Воскрес!    Воістину Воскрес!

СВІТОВИЙ КОНҐРЕС УКРАЇНЦІВ

Президент Евген Чолій

Світовий Конґрес Українців (СКУ) є міжнародною координаційною надбудовою українських громад у діаспорі, що представляє інтереси понад 20 мільйонів українців. СКУ об’єднує в своєму складі українські організації із 34 країн та підтримує зв’язки з українцями ще 14 країн. Заснований у 1967 р., СКУ був визнаний у 2003 р. неурядовою організацією у Економічній та соціальній раді Організації Об’єднаних Націй зі спеціальним консультативним статусом.

Опубліковано
В категорії УКРАЇНА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *