ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ»

Ψάχνουμε άντρες και γυναίκες από χώρες του Ανατολικού μπλοκ (όλων των ηλικιών) για να συμμετέχουν στα γυρίσματα της μεγάλου μήκους ταινίας «Ο γιος της Σοφίας». Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη. Θα υπάρχει και αμοιβή.

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή με Γαλλία και Βουλγαρία. Η Σκηνοθεσία και το Σενάριο είναι της Ελίνας Ψύκου και την παραγωγή κάνει ο Γιώργος Καρναβάς με την εταιρεία Heretic. Η Ελίνα Ψύκου με την προηγούμενη ταινίας της συμμετείχε στο Διεθνές φεστιβάλ Βερολίνου.

Η ιστορία της ταινίας εκτυλίσσεται στην Αθήνα του 2004. Οι Ολυμπιακοί αγώνες επιστρέφουν στην Ελλάδα και ο 11χρονος Μίσα έρχεται από την Ρωσία για να ζήσει με την μητέρα του, Σοφία. Αρχικά, η Σοφία του λέει πως θα μείνουν με έναν ηλικιωμένο Ελληνα τον οποίο φροντίζει. Οταν όμως τελικά του αποκαλύπτει πως είναι παντρεμένοι, ο Μίσα το σκάει από το σπίτι. Μη όντας έτοιμος να ζήσει στον «έξω» κόσμο, σύντομα επιστρέφει στο προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού του κυρίου Νίκου. Η νέα οικογένεια περνά μερικές στιγμές επιφανειακής ευτυχίας. Τίποτα όμως δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει στο
6938186719 με τη κα. Οξάνα

Ευχαριστούμε!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *